Zyban

Kuvat ovat ainoastaan havainnollistavia

Zyban auttaa lopettamaan tupakoinnin vähentämällä nikotiininhimoa ja vieroitusoireita. Todistetun tehonsa ja helposti noudatettavan annostusaikataulunsa ansiosta Zyban auttaa sinua lopettamaan tupakoinnin lopullisesti, mikä johtaa terveellisempään elämäntapaan.

  • Tehokas tupakoinnin lopettamislääke
  • Vähentää himoja ja vieroitusoireita
  • Usein käytetään yhdessä nikotiinikorvaushoitojen kanssa
  • Aito lääke
  • Lähetetään EU:n apteekeista
Varastossa
Huomaamattomat pakkaukset
Reseptin kirjoittaminen sisältyy hintaan
Nopea ja helppo
106.95 € 
Sinun on vastattava muutamaan kysymykseen terveydentilastasi ennen tämän tuotteen ostamista.

Zyban – Tärkeää tietoa

Mikä Zyban on?

Zyban on reseptilääke, jota käytetään tupakoinnin lopettamisen apuna. Se sisältää vaikuttavana aineena bupropionihydrokloridia, joka on nikotiiniton lääke, joka auttaa vähentämään nikotiininhimoa ja vieroitusoireita. Zyban on tarkoitettu käytettäväksi osana kattavaa tupakoinnin lopettamisohjelmaa, joka sisältää käyttäytymiseen liittyvää tukea ja neuvontaa.

Kuinka Zyban toimii?

Zyban vaikuttaa tiettyjen välittäjäaineiden, kuten dopamiinin ja norepinefriinin, tasoihin aivoissa. Nämä välittäjäaineet osallistuvat mielialan, nautinnon ja riippuvuuden säätelyyn. Nostamalla dopamiinin ja norepinefriinin tasoja Zyban auttaa vähentämään nikotiininhimoa ja lievittämään vieroitusoireita, mikä helpottaa tupakoinnin lopettamista.

Miten Zybania otetaan?

Zyban otetaan suun kautta tabletteina, yleensä kerran tai kahdesti päivässä, ruoan kanssa tai ilman. Annostus ja hoidon pituus voivat vaihdella yksilöllisten tarpeiden ja hoitovasteen mukaan. On tärkeää aloittaa Zyban-hoito, kun henkilö vielä tupakoi, ja asettaa tavoitteeksi lopettaa hoidon kahden ensimmäisen viikon aikana.

Mikä on tyypillinen Zyban-annos?

Tyypillinen Zyban-annostus sisältää aloituksen pienellä annoksella ja sitä nostetaan vähitellen täyteen terapeuttiseen annokseen useiden päivien aikana sivuvaikutusten riskin minimoimiseksi. Suositeltu aloitusannos on yleensä 150 milligrammaa kerran päivässä kolmen ensimmäisen päivän ajan, minkä jälkeen 150 milligrammaa kahdesti päivässä. Hoidon pituus on yleensä 7-12 viikkoa.

Onko Zybanilla sivuvaikutuksia?

Zybanin yleisiä sivuvaikutuksia voivat olla suun kuivuminen, päänsärky, unettomuus, pahoinvointi ja muutokset ruokahalussa tai painossa. Nämä sivuvaikutukset ovat yleensä lieviä ja tilapäisiä, mutta jos ne jatkuvat tai pahenevat, on tärkeää ottaa yhteyttä terveydenhuollon tarjoajaan. Harvinaisia ​​mutta vakavia sivuvaikutuksia, kuten kouristuksia tai psykiatrisia oireita, saattaa esiintyä, ja ne vaativat välitöntä lääkärinhoitoa.

Onko Zybanin mukana varoituksia?

Kyllä, Zyban sisältää tärkeitä varoituksia ja varotoimia. Se voi lisätä tiettyjen sivuvaikutusten, kuten kohtausten, riskiä, ​​erityisesti henkilöillä, joilla on ollut kohtauksia tai muita altistavia tekijöitä. Zybania tulee käyttää varoen henkilöillä, joilla on tiettyjä sairauksia, kuten epilepsia, kaksisuuntainen mielialahäiriö tai syömishäiriöt. On tärkeää keskustella olemassa olevista sairauksista tai lääkkeistä terveydenhuollon tarjoajan kanssa ennen Zyban-hoidon aloittamista. Säännölliset seuranta- ja seurantakäynnit voivat olla tarpeen hoidon aikana.

Osta Zyban

Osta Zyban verkosta

Voinko ostaa Zybania verkosta?

Voit turvallisesti ostaa Zybania verkossa Nordisk Medsistä. Sinun on ensin neuvoteltava verkossa riippumattoman lääkemääräyksen määrääjän kanssa ennen kuin tilauksesi toimitetaan. Verkkokonsultaatio varmistaa, että Zyban on oikea lääke sairauteen.

Tarvitsenko Zybanin reseptin?

Kyllä, Zybanin ostamiseen tarvitset voimassa olevan reseptin. Huomaa, että kaikki reseptilääkkeiden toimituspyynnöt edellyttävät online-kliinistä konsultaatiota, ja päätöksen määräämisestä tekee lääkäri.

Sinua auttamassa

Asiakaspalvelumme on käytettävissä maanantaista perjantaihin klo 9-16. Jos tarvitset kiireellistä apua, älä käytä tätä palvelua. Soita hätänumeroon  112 hätätilanteessa. Vieraile ohjeosastollamme